Rennende blije kinderen
Rennende blije kinderen
Rennende blije kinderen

Lespakketten voor groep
1-4

Lesmateriaal groep 1-4

Zuivel is volop aanwezig in het dagelijks leven van kinderen. Maar waar komt de melk eigenlijk vandaan? Op een speelse manier leren de kinderen uit groep 1-4 via het gratis prentenboek ‘Tim zoekt de koe’ welke weg melk aflegt voordat het in het pak terecht komt. Bij het prentenboek hoort ook een docentenhandleiding met daarin aanvullende opdrachten die jij in de klas kunt doen. Daarnaast zijn er ook speciaal voor het digibord en de tablet de ‘Zuivelquiz’ en de ‘Waar of Niet waar- quiz’ ontwikkeld. Het lesmateriaal sluit aan bij de kerndoelen: ‘Nederlands’ en ‘Mens en samenleving’.

Prentenboek ‘Tim zoekt de koe’

Via het gratis prentenboek leren kinderen waar melk vandaan komt.

Bestel het gratis lesmateriaal

 

Interactieve digibordlessen

Er is ook een digitale versie van het prentenboek beschikbaar met voice-over. En voor het digibord en de tablet zijn de ‘Zuivelquiz’ en ‘Waar of Niet waar’ ontwikkeld. Zo leren de kinderen spelenderwijs alles over zuivel.

Naar de digibordlessen

Kleurplaten & knutseltips

Op Zuivelonline hebben we heel veel leuke kleurplaten, knutseltips voor in de klas en een muizendoolhof spelletje. Bekijk ze snel en print ze uit!

Naar knutseltips

Fit op school

Wat is gezonde voeding? En waarom is bewegen belangrijk? Het antwoord op deze en andere vragen leren de kinderen via de praatplaten en bewegingslessen uit het lespakket ‘Fit op school’.

Naar 'Fit op School' lespakket

Video's over zuivel

© 2024 Zuivel online

Bestelling gegevens

Kunnen wij helpen?