Stapelbrood met oude kaas en peer

Gepubliceerd: 1 november 2016

Lunch voor 2 personen (5 minuten)

Benodigdheden

  • 1 rijpe peer
  • 3 dungesneden volkoren boterhammen
  • 1 eetlepel appelstroop
  • 2 plakken oude kaas
  • handvol veldsla
Bereiding

  • Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijd de peer in plakjes. Snijd de boterhammen diagonaal doormidden.
  • Besmeer de onderste boterham met stroop en leg er de kaas op. Dek het af met een driehoek brood. Beleg dit met de veldsla en de peer en dek het geheel af met de laatste driehoek brood. Steek het brood eventueel vast met een satéprikker.

Voedingswaarden
250 kcal, 11 g eiwit, 8 g vet (waarvan 5 g verzadigd vet), 35 g koolhydraten.
Bovenstaande waarden zijn per persoon.