Penne met gemengde paddestoelen en Maasdammer kaas

Gepubliceerd: 27 september 2016

Lunch voor 2 personen (20 minuten)

Benodigdheden

  • 150 gram penne of andere pasta
  • zout en peper
  • 150 gram gemengde paddestoelen
  • 15 gram boter
  • ½ theelepel gedroogde tijm
  • ½ dl kookroom light
  • 50 gram rucola
  • 75 gram geraspte Maasdammer kaas
Bereiding

  • Kook de pasta in water met zout volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Laat de pasta uitlekken.
  • Veeg ondertussen de paddestoelen schoon met keukenpapier en snijd ze in plakjes.
  • Verhit de olie in een wok of braadpan en bak de paddestoelen met de tijm drie minuten. Voeg de pasta, kookroom en de rucola toe en bak het tot het gerecht door en door warm is. Breng op smaak met zout en peper. Schep vlak voor het serveren de geraspte Maasdammer kaas door de pasta.

Voedingswaarden
510 kcal, 24 g eiwit, 21 g vet, 58 g koolhydraten.
Bovenstaande waarden zijn per persoon.